Hapet "zarfi i zi/ Nuk kishte bërë valixhet, ja kush u largua nga shtëpia sonte

Hapet "zarfi i zi/ Nuk kishte bërë valixhet, ja kush u largua nga

Nga televotimi i kësaj jave, banorja që doli nga shtëpia ishte Rikja.

Ajo ishte banorja më pak e votuar nga publiku.

Rikja tha se ky vendim për të ishte i papritur dhe se nuk i kishte bërë gati valixhet.

Ky largim i saj u prit me mërzitje nga Roza, me të cilën kishte miqësi brenda Big Brother VIP.

EMISIONET