"Hajde derdhe djersën live", Luli ngacmon komentuesin

Mbrëmë në D-Night tema e cila u trajtua ishte: Çfarë do të bënit për karrierë?

Sigurisht që mesazhet ishin nga më të ndryshmet por ai më pikanti që shkaktoi shumë të qeshura në studio ishte i tillë:

Mesazhi i ardhur: Do të specializohesha dhe do të derdhja shumë djersë në fushën ku kam mbaruar studimet maj kukull nga 'bad boy'.

Dajana: Nuk e di ku i ke mbaruar studimet

Luli: Po ç'na duhet djersa e tij ne ,që e derdhi djersën ai.

Kjo batutë e Lulit bëri që Dajana të shpërthente në të qeshura .

Luli: Ça do ai? Pse ta derdhi djersën kot ,le ta derdhi djersën këtu live jo në telefon, në telefon e derdhin të gjithë.

Gjithsesi të shpresojmë që shkruesit në fund të mos i shkojë djersa dëm.

Për më shumë klikoni linkun:

EMISIONET