Habit aktorja e njohur: Për një marrëdhënie perfekte duhet të kesh dy burra

Habit aktorja e njohur: Për një marrëdhënie perfekte duhet

Pak ditë më parë aktorja italiane Paola Barale festoi 57 vjetorin. Edhe pse numrat janë në rritje, për Barale duket sikur koha ka stopuar në të 30-at e saj.

“Unë nuk i kuptoj ata që martohen dhe thonë “martesa është fundi i marrëdhënies”. Nuk është një dënim. Një marrëdhënie duhet të jetë një vlerë e shtuar, duhet të të mësojë diçka, duhet të ketë një shkëmbim, një krahasim, jo ​​një përplasje. Dhe kërkon shumë, shumë përpjekje . Nuk mund të presësh që të shkojë përpara vetëm”, vijon Paola.

Barale tha se një person nuk mjafton për të pasur një marrëdhënie perfekte, duke shtuar: “Nuk njoh askënd, përfshirë edhe veten time, që nuk ka pësuar tradhti apo që nuk ka mashtruar”.

“Shpesh një person nuk mjafton për të pasur një marrëdhënie perfekte. Nuk njoh askënd, përfshirë edhe veten time, që nuk ka pësuar tradhti apo që nuk ka mashtruar. Unë nuk i kuptoj ata që martohen dhe thonë ‘martesa është fundi i marrëdhënies’. Nuk është një dënim. Një marrëdhënie duhet të jetë një vlerë e shtuar, duhet të të mësojë diçka, duhet të ketë një shkëmbim, një krahasim, jo një përplasje. Kërkon shumë, shumë përpjekje. Nuk mund të presësh që të shkojë përpara vetëm”– tha aktorja.

EMISIONET