Gratë që i thanë lamtumirë briskut dhe gjetën lumturi në trupin e tyre

Gratë që i thanë lamtumirë briskut dhe gjetën lumturi

Ka ende një stigmë rreth grave, që nënkupton se ato duhet të kujdesen për trupin e tyre të mos ketë qime, thjesht sepse duket më femërore.

Megjithatë, disa gra nuk pajtohen me këtë dhe vendosën t'i japin fund. Ata filluan t'i rritnin qimet e trupit dhe tani, me krenari po u tregojnë të gjithëve trupin e tyre me pamje natyrale.

1. “Pavarësisht se çfarë do të më thotë shoqëria, qimet në sqetull më bëjnë të ndihem kaq femërore.”

Gratë që i thanë lamtumirë briskut dhe gjetën lumturi

2. Pamja natyrale është gjithmonë një ide e mirë.

Gratë që i thanë lamtumirë briskut dhe gjetën lumturi

3. "Të jesh natyral është fantastike!"

Gratë që i thanë lamtumirë briskut dhe gjetën lumturi

4. “Është një ditë e bukur për të përqafuar trupin tuaj natyral”.

Gratë që i thanë lamtumirë briskut dhe gjetën lumturi

EMISIONET