FOTO-LAJM/ Ndodh dhe kjo! Një çakall kapet në qendër të Tiranës

FOTO-LAJM/ Ndodh dhe kjo! Një çakall kapet në qendër

Një çakall në qendër të Tiranës. Fotot që shihni vijnë nga një lokal te Teatri i Operas dhe Baletit.

Kafsha është kapur nga qytetarët që ishin ulur për të shijuar një kafe, ndërsa mësohet se është vendosur përkohësisht në një kafaz nga punonjës të Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacioneve.

Mister ngelet se si ka përfunduar gjitari grabitqar në mes të Tiranës.

FOTO-LAJM/ Ndodh dhe kjo! Një çakall kapet në qendër

EMISIONET