Festë në familjen Haradinaj, Anita e emocionuar filmon të birin Gjinin në tapetin e kuq

Festë në familjen Haradinaj, Anita e emocionuar filmon të birin

Emocione dhe festë. Këto ishin ndjesitë për Ramush Haradinaj dhe bashkëshorten Anitën ndërsa përcollën djalin e tyre të madh Gjinin në mbrëmjen e maturës.

Çifti e ka memorizuar këtë ngjarje të rëndësishme përmes fotove të cilat ish-kryeministri i Kosovës i ka ndarë dhe me ndjekësit e tij në facebook.

Ramush dhe Anita Haradinaj janë prindër të tre fëmijëve, Gjinit, Hanës dhe Trimit.

Festë në familjen Haradinaj, Anita e emocionuar filmon të birinFestë në familjen Haradinaj, Anita e emocionuar filmon të birinFestë në familjen Haradinaj, Anita e emocionuar filmon të birinFestë në familjen Haradinaj, Anita e emocionuar filmon të birinFestë në familjen Haradinaj, Anita e emocionuar filmon të birinFestë në familjen Haradinaj, Anita e emocionuar filmon të birin

 

Festë në familjen Haradinaj, Anita e emocionuar filmon të birinFestë në familjen Haradinaj, Anita e emocionuar filmon të birinFestë në familjen Haradinaj, Anita e emocionuar filmon të birin

Festë në familjen Haradinaj, Anita e emocionuar filmon të birin

EMISIONET