Çfarë tha Dajana që e bëri të gjithë publikun për vete? |D-NIGHT|

Çfarë tha Dajana që e bëri të gjithë publikun

Albert Einshtein ka thënë se “Ai i cili asnjëherë nuk ka gabuar, asnjëherë nuk ka provuar diçka të re”. E nisur nga kjo frazë, bësojmë se askush nuk duhet të kritikojë të tjerët përpara se të peshojë.

D-Night nga Dajana Shabani është padyshim emisioni juaj i preferuari mbrëmjes dhe këtë të mërkure drejtuesja e programit zgjodhi të jepte një mesazh ndryshe për teleshikuesit dhe jo vetëm.

Më duhet të sqaroj diçka se e keni berë ketë gabim si me zogun si me Lulin, bëni një ngatërresë të madhe, se e more se nuk e more. Kolegët ndahen nga miqtë, miqtë e mi janë shume të lexuar dhe shumë besnik. Kjo ndahet nga puna, unë zgjedh t’i kujtoj këtij populli se të kalosh nga dhalla te vera është një gjë e madhe. Në fund jemi popull dhallë, verën e kemi mësuar më vonë. Kjo nuk do të thotë që me kolegë që më shikoni kam miqësi.

Kjo parantezë u bë pasi dje më ka ardhur një çarçaf për biografinë e Lulit. Mua nuk më intereson aspak se si sillen njerëzit nga të tjerët mua më intereson si sillen me mua. E dyta ajo që nuk kuptoj është si rusët paguajnë miliona për spiunë dhe ju vazhdoni t’a bëni këtë pa pagesë. Të spiunoni pa pagesë është shumë gjë e shëmtuar. Më vjen shumë keq që vazhdoni t’a bëni edhe në 2021.

Dhe për ta mbyllur unë do të bëj çfarë të dua,si të dua, kur të dua dhe sa herë të dua. Uroj të jem e qartë për këtë.

D-Night nga Dajana Shabani në RTV Ora Live nga e hëna në të enjte 23:00

Për më shumë klikoni linkun më poshtë:

EMISIONET