Çfarë ndodhi në nisje të spektaklit? Të gjithë banorët “blindojnë” studion, shtëpia bosh

Çfarë ndodhi në nisje të spektaklit? Të gjithë

Banorët kanë “lënë shtëpinë” dhe kanë mbërritur të gjithë në studio, për të interpretuar këngën e tyre, në kuadër të 100 ditëve brenda në shtëpi.

Në një atmosferë elektrizuese ata kanë dhënë spektakël me interpretimin e këngës duke marrë duartrokitje të forta nga studio.

Më pas janë rikthyer sërish në shtëpi.

EMISIONET