Çfarë është terapia e spermës dhe a funksionon?

Çfarë është terapia e spermës dhe a funksionon?

Keni dëgjuar ndonjëherë për terapinë e spermës?

Sipas rezultateve të publikuara në studimin e "Semen Therapy Group", terapia e spermës konsiston në gëlltitjen e spermës së një burri të shëndetshëm me shumë se dy herë në javë, duke përfituar për shëndetin e trupit dhe mendjes suaj.

Çfarë benefitesh sjell kjo?

Sperma është një burim natyral proteinash, vitamine B12, vitamine C, kalcium, magnezi, fosfori, kaliumi dhe zinku.

Disa nga benefitet e të gëlltiturit te spermës, mundësisht më tepër se dy herë në jave janë:

Shton jetëgjatësinë tuaj potenciale.

Redukton deri në 50% rrezikun e prekjes nga kanceri i gjirit dhe tumore të tjerë.

Ndihmon në luftimin e tumoreve ekzistues.

Përmirëson ndjeshëm humorin tuaj.

Ul potencialin për mendime vetëvrasëse.

Ju ndihmon për një gjumë më të mirë.

Rrit përjetimin e kënaqësisë seksuale.

Ndihmon në kurimin e diabetit.

Ndihmon ne nje shtatzani më të lehtë.

Redukton të përzierat e mëngjesit.

Mban nën kontroll nivelet e kolesterolit.

Rrit energjinë dhe performancën atletike.

Ndihmon për një lëkurë më të pastër.

Ndihmon në eliminimin e akneve.

Rrit metabolizimin e yndyrnave dhe dhjamit.

Forcon shëndetin dhe rritjen e flokëve.

Redukton rrathët e errët poshtë syve.

EMISIONET