Egla këshillon Romeon: Burrat qajnë mos ki frikë

Egla këshillon Romeon: Burrat qajnë mos ki frikë

Vëllai i Madh vendosi banorët e shtëpisë së ‘BBV3’ përpara një ‘sfide’.

Të gjithë banorët, duhet të gjenin një person tjetër të cilit do ti dërgonin një letër zemre dhe ti shprehnin dashurinë ose dashamirësinë që kanë për të.

Teksa Romeo ka shkruajtur një letër për partneren e tij Heidin, Egla e ka pyetur teksa kanë qëndruar të dy në oborr.

Egla: Ti i shkruajte Heidit besoj apo jo? Edhe qave?

Egla: Mendon se Heidi do të qajë kur ta lexojë?

Egla: Burrat qajnë! Mos ki frikë të qash.

EMISIONET