E PAZAKONTE/ “Më shkatërroi jetën!” Burri padit në gjykatë të dashurin e gruas, kërkon 600 mijë euro dëmshpërblim

E PAZAKONTE/ “Më shkatërroi jetën!” Burri padit

“Më shkatërroi jetën” me këtë motiv një burrë nga një provincë e Perugias shkoi në gjykatë për të paditur të dashurin e gruas nga

Ai kërkon nga burri dëmshpërblim prej 600 mijë eurosh për tradhtinë bashkëshortore për të cilën nuk bën me faj gruan e tij, nënën e dy fëmijëve të tij.

Por fatkeqësisht jo vetëm që nuk i ka marrë 600 mijë eurot që i ka kërkuar, por do të detyrohet të paguajë mijëra euro për shpenzimet ligjore, thuhet në historinë e publikuar nga Il Messaggero.

I tradhëtuar, baba i dy fëmijëve të mitur, u përpoq të argumentonte arsyet e tij duke iu drejtuar Gjykatës së Apelit të Perugia-s pavarësisht se gjyqtarët e shkallës së parë të Spoletos e kishin refuzuar kërkesën e tij. Ai u përpoq të dorëzonte prova të konsiderueshëm për të vërtetuar tradhtinë që pësoi.

"Ai filloi t'i jepte dhurata. E nxiti të më tradhtonte, duke e bërë atë të largohej nga shtëpia pasdite dhe mbrëmje të tëra, pa dhënë shpjegim as tek fëmijët. Kishim një familje të bukur që u shkatërrua, për shkak të tij. Dhe tani ai duhet të më dëmshpërblejë mua dhe fëmijët e mi”, -tha bashkëshorti i tradhtuar.

KETU LAJMET MINUTE PAS MINUTE

Nga ana tjetër gruaja dhe partneri i ri nga ana tjetër nuk e kanë pranuar kurrë tradhtinë. Në rrjetet sociale ka foto ku gruaja shkruan “Pa kështjellë jetoj mirë” ndërsa i dashuri i saj ka foto me mbishkrimin “Shko lexo një histori të mirë me miqtë e tu”. Këto postime sipas gjyqtarëve janë fraza " të pakuptueshme ".

Gjyqtarët e Gjykatës së Apelit ranë dakord për "të drejtën e vetëvendosjes, si dhe të lirisë së tij seksuale, të garantuar me kushtetutë". Ai nuk ka asnjë përgjegjësi pse dashuria mes çiftit kishte mbaruar.

EMISIONET