E bija e Bujar Nishanit kujton të atin dhe prek me fjalët: Ende nuk mbushem dot me frymë

E bija e Bujar Nishanit kujton të atin dhe prek me fjalët: Ende nuk

Janë bërë 17 ditë që nga humbja e jetës së ish presidentit të Republikës së Shqipërisë Bujar Nishani.

Ditën e sotme, e bija e tij Fiona Nishani e ka kujtuar të atin me një foto duke e shoqëruar me mbishkrimin: Ende nuk mbushem dot me frymë.

Ish presidenti ndërroi jetë më 28 maj, pas javësh i shtruar në Gjermani. Situata e tij shëndetësore u rëndua pas infektimit me Covid-19. Ai gjithashtu vuante nga nëj sëmundje në mëlçi.

 

E bija e Bujar Nishanit kujton të atin dhe prek me fjalët: Ende nuk

EMISIONET