Dua, Ambasadore Nderi e Republikës së Kosovës, familjet Lipa dhe Osmani bëhen bashkë në Presidencë

Dua, Ambasadore Nderi e Republikës së Kosovës, familjet Lipa dhe

Presidentja e Kosovës vlerësoi sot këngëtaren shqiptare me famë ndërkombëtare Dua Lipa me titullin Ambasadore Nderi e Republikës së Kosovës.

Osmani e motivoi dhënien e titullit me faktin se Dua vazhdon ta nderojë Kosovën në çdo hap e çdo paraqitje.

"E falenderova, në emër të të gjithë qytetarëve të Republikës së Kosovës për gjithçka që ka bërë dhe po bënë që zëri ynë të dëgjohet kudo në botë".

Në pritjen e organizuar në Presidencë ishin dhe vajzat binjake të Osmanit, Dua dhe Anda.

 "Kishin kënaqësinë e veçantë ta takojnë super yllin tonë, ikonën e pop muzikës, e cila është shndërruar në inspirim e model për vajzat anekënd botës. Ajo po e shfrytëzon zërin dhe talentin e saj të jashtëzakonshëm, jo vetëm për t’i ofruar botës këngë që lënë gjurmë, por edhe për ta prezantuar imazhin më të mirë të Kosovës kudo në botë" shkruan Osmani.

Sot, për shkak të Duas, vijon Presidentja, nuk ka njeri që nuk e njeh Kosovën, të cilën edhe kësaj radhe e ka bërë kryeqendër të kulturës botërore, nëpërmjet festivalit Sunny Hill.

"Prandaj sot në Presidencë, së bashku me Prindonin dhe vajzat tona, kishim kënaqësinë që ta presim Duan së bashku me prindërit e saj, Dukagjinin dhe Anesën, për t’i falënderuar për këtë kontribut të madh për imazhin e Kosovës në botë si dhe për ta përsëritur mesazhin tonë të përbashkët për liberalizim të vizave për qytetarët e Kosovës, i cili njëherit është edhe moto e edicionit të sivjetëm të festivalit Sunny Hill.Faleminderit Dua e mirëserdhe në shtëpi!"

Dua, Ambasadore Nderi e Republikës së Kosovës, familjet Lipa dheDua, Ambasadore Nderi e Republikës së Kosovës, familjet Lipa dheDua, Ambasadore Nderi e Republikës së Kosovës, familjet Lipa dheDua, Ambasadore Nderi e Republikës së Kosovës, familjet Lipa dheDua, Ambasadore Nderi e Republikës së Kosovës, familjet Lipa dheDua, Ambasadore Nderi e Republikës së Kosovës, familjet Lipa dhe

Dua, Ambasadore Nderi e Republikës së Kosovës, familjet Lipa dheDua, Ambasadore Nderi e Republikës së Kosovës, familjet Lipa dheDua, Ambasadore Nderi e Republikës së Kosovës, familjet Lipa dhe

Dua, Ambasadore Nderi e Republikës së Kosovës, familjet Lipa dheDua, Ambasadore Nderi e Republikës së Kosovës, familjet Lipa dheDua, Ambasadore Nderi e Republikës së Kosovës, familjet Lipa dhe

Dua, Ambasadore Nderi e Republikës së Kosovës, familjet Lipa dheDua, Ambasadore Nderi e Republikës së Kosovës, familjet Lipa dheDua, Ambasadore Nderi e Republikës së Kosovës, familjet Lipa dhe

Dua, Ambasadore Nderi e Republikës së Kosovës, familjet Lipa dheDua, Ambasadore Nderi e Republikës së Kosovës, familjet Lipa dheDua, Ambasadore Nderi e Republikës së Kosovës, familjet Lipa dheDua, Ambasadore Nderi e Republikës së Kosovës, familjet Lipa dheDua, Ambasadore Nderi e Republikës së Kosovës, familjet Lipa dhe

EMISIONET