Dhënie dore dhe përqafim, pajtohen Erjola Doci dhe Ilnisa Agolli

Dhënie dore dhe përqafim, pajtohen Erjola Doci dhe Ilnisa Agolli

Erjola Doci dhe Ilnisa Agolli kanë pasur përplasje të vazhdueshme në “Big Brother Albania VIP 3”.

Gjithsesi duket se të dyja ish-banoret i kanë lënë pas inatet që kanë pasur me njëra-tjetrën

Në “Top Arena”, Erjola dhe Ilnisa i shtrinë dorën njëra-tjetrës, e më pas u përqafuan, duke hedhur çdo gjë mbrapa.

EMISIONET