Dafina Zeiqiri shpjegon kuptimin e tatuazhit të veçantë në trup, zbulon moshën kur do lërë muzikën

Këngëtarja e njohur, një nga divat e muzikës shqiptare Dafina Zeqiri, ka qenë e ftuara speciale në finalen e Why Not, me moderatoren Roza Lati.

Dafina Zeqiri, e pyetur nëse është e pasur me para apo me kujtime, u përgjigj, se për shkak të kujtimeve që ka me grupin ka bërë dhe tatuazh në gjoks, me emrin e grupit.

Zeqiri tha se muzikën do e vazhdojë deri sa të dalin në pension.

“Për shkak të kujtimeve, kam bërë tatunë e firmës, këtu afër zemrës. U kam thënë djemve se do vazhdojmë deri sa të dalim në pension”- shprehet Dafina.

EMISIONET