Cila banore do të hap kutinë e Pandorës? Ja se kë çoi në nominim

Cila banore do të hap kutinë e Pandorës? Ja se kë çoi

Sara është banorja e dytë e cila hap kutinë e Pandorës, ku në të ka një të mirë dhe një të keqe.

E mira ishte se "Vëllai i Madh" i jep mundësinë që për 120 minuta të ketë akses në rrjete, për të kërkuar çfarë ajo dëshiron.

Zarfi i zi shkruan se Sara duhet të vendosi në televotim të menjëhershëm, të çoj në televotim për ditën e shtunë djemtë e shtëpisë ose vajzat e shtëpisë.

Në rast se do të zgjedh vajzat Sara dhe Ledjona është imune.

Ajo vendosi të çoj në nominim të gjithë djemtë.

EMISIONET