Banorët e rinj gjejnë unazën me diamantë poshtë qilimit, ia kthejnë pronarëve të vjetër

Banorët e rinj gjejnë unazën me diamantë poshtë


Një burrë nga Alabama arriti të gjente pas 30 vitesh unazën me diamantë të humbur të martesës. Ishin banorët e rinj të shtëpisë së tij që e kishin gjetur teksa hiqnin qilimin e vjetër.

Qilimi ishte vendosur në shtëpi në 1990 dhe prej atëherë nuk ishte lëvizur.

Historia u tregua nga agjenti i cili kishte shitur shtëpinë. Çifti kishte humbur unazën gjatë kohës së rikonstruksionit të tapetit dhe që prej atëherë nuk e kishin parë më.

“Tani është kthyer te Greens dhe ata kanë këtë këtë trashëgimi të paçmuar”, ka shkruar Justin Dyar i Lake Homes Realty në facebook.

 

EMISIONET