Martohen Arbër Hajdari dhe sipërmarrësja kosovare, fotot e para të çiftit: Lus Zotin të kemi jetë të lumtur!

Martohen Arbër Hajdari dhe sipërmarrësja kosovare, fotot e para

Kjo vjeshtë vuloset nga një tjetër dasmë VIP. Mbrëmjen e kësaj të shtune Arbër Hajdari dhe partnerja e tij, Vlora Devolli, kurorëzojnë dashurinë e tyre 5-vjeçare në martesë.

Fotot e para të çiftit janë ndarë nga vetë Arbri në faqen e tij në facebook sëbashku me një dedim të ndjerë për partneren e tij.

"E dashur Vlera, zemra ime! Sonte po kurorëzojmë dashurinë tonë prej 5 vitesh, në martesë. Lus Zotin të kemi jetë të lumtur!"

Ceremonia e martesës në qytetin e nuses, Pejë, është mbajtur mbrëmjen e të premtes.

Martohen Arbër Hajdari dhe sipërmarrësja kosovare, fotot e paraMartohen Arbër Hajdari dhe sipërmarrësja kosovare, fotot e paraMartohen Arbër Hajdari dhe sipërmarrësja kosovare, fotot e para

EMISIONET