Aktorja turke pranon origjinën shqiptare: Në shtëpi i ruajmë traditat...

Aktorja turke pranon origjinën shqiptare: Në shtëpi i ruajmë

Aktorja e njohur e kinematografisë turke, Su Burcu Yazgı Coşkun, pak ditë më parë pranoi se është me origjinë shqiptare.

Teksa ishte e ftuar për një intervistë, Burcu tregoi se është lindur dhe rritur në Turqi, por nëna e saj është shqiptare.

Gjatë bisedës, moderatori e pyeti atë rreth zakoneve dhe ushqimeve tradicionale të shqiptarëve, për ç'ka aktorja tha se në familjen e saj vazhdojnë ende traditat shqiptare.

"Në shtëpi për shembull vazhdojnë traditat shqiptare ende, ushqimi i preferuar pulë me pilaf, është shumë e mirë", tha aktorja.

Aktorja turke pranon origjinën shqiptare: Në shtëpi i ruajmë

EMISIONET