'A po mendon që kam ndonjë pëlqim ndaj teje a', përplasen Linda dhe Ganiu

'A po mendon që kam ndonjë pëlqim ndaj teje a',

Linda dhe Gania kanë pasur një debat mes tyre, ku ajo i tha se afrohet tek fytyra e më pas i thotë se “po më provokon”.

Ajo e pyeti Ganinë se “pse m’u rrasshe sot tek fytyra kur ushtrojsha”, ndërsa Gania iu përgjigj duke i thënë “janë pamjet dhe janë reagimet e tua”.

“Janë reagimet që qeshja se më vinte keq se po ndihem në siklet. Pse a po mendon që kam ndonjë pëlqim ndaj teje a?”, tha Linda.

Kurse, Gania iu përgjigjë duke i thënë “çfarë pëlqimi oj çikë, ti je njeriu i fundit, pasha të madhin Zot as në qilima me më ra sytë nuk t’i lëshojë”.

EMISIONET