A përdoren gafat për të marrë vëmendjen e publikut?

Shpesh duam të jemi në qendër të vëmendjes por pyetja që lind është se cila është mënyra e duhur për ta bërë këtë gjë?

Arjeta Dhima cila punon dhe si trajnuese për të folurin publik thotë se fjalitë absurde i përdorim për të tërhequr vëmendjen. Por ajo bën një dallim me rastet kur na merret goja dh nuk mund të menaxhojmë emocionet.

Arjeta Dhima: Varet, por fjalitë absurde i përdorim për të tërhequr vëmendjen. Nëse na merret goja do të thotë se nuk kemi menaxhuar emocionet. Por ajo që mund të bëjmë, lëreni situatën të iki.

EMISIONET