A mund të dalloni kafshën e dytë në këtë iluzion optik?

A mund të dalloni kafshën e dytë në këtë iluzion

A mund të dalloni kafshën e dytë në këtë iluzion optik?

Nëse po, ju jeni në 1% të personave të cilët mund të dallojnë kafshën e dytë në këtë iluzion optik  brenda 20 sekondave.

Nëse jeni duke luftuar për ta gjetur atë, mos u shqetësoni, ekziston një truk i dobishëm për t'ju bërë t'i shihni gjërat qartë.

Imazhi bardh e zi tregon një kafshë në një pemë - por a mund ta dalloni kafshën e dytë në foto?

Nëse jo, gjithçka që duhet të bëni është të ktheni telefonin.

A mund të dalloni kafshën e dytë në këtë iluzion

Dikush që pa imazhin tha: "Është një dhelpër që mban djathë dhe pastaj një djathë që ha zog."

 

EMISIONET