A është Vatikani një vatër pedofilie? Ja si përgjigjet Alfred Cako

Alfred Cako i ftuar në D-Night në RTV ORA foli se përse Vatikani është një vatër pedofilie dhe sesi Donald Trump ndaloi rreptësisht ritualet e Kishës kur zhvilloi takimin në Vatikan.

Dajana: A është Vatikani një vatër pedofilie?

Alfred Cako: Me Nikolla Langoria unë kam përkthyer 4 volume të librit “Kazanova”, mund të mësosh shumë për mendimin tim për shekullin e XVIII, sepse ka shkruar që nga fëmijëria në vitet 1725 deri në fund të viteve 1700, për të gjitha ngjarjet e mëdha që kanë ndodhur në atë shekull të vrullshëm në Europë.  Përveç të tjerave, Kazanova njihet si një adhurues i madh i femrave, por edhe një filozof, mason dhe një kanibalist i jashtëzakonshëm dhe kjo është arsyeja se përse Vatikani, Kisha Katolike e dënoi dhe e futi në burgun Plumbi në Venecia. E adhuroj Kazanovën.

"Sigurisht që Vatikani është një vatër pedofilie dhe po iu them një histori…ato këpucët e kuqe që mbajnë kardinalët flitet që janë bërë me lëkurë fëmijësh dhe janë lyer me bojë të kuqe dhe kur vajti Donald Trump për një vizitë në Vatikan, ata nuk guxuan t’i vishnin ato këpucë në ndryshim nga ritualet e tjera kur në Vatikan vinte një president, pasi Trump ka qenë një kundërshtar i madh i këtyre praktikave dhe ritualeve ndaj fëmijëve dhe sidomos është përpjekur të ndalojë prodhimin e adrenokronës."

Cako njihet për deklaratat e tij të forta, bombastike dhe që ndryshon totalisht rrjedhën e çdo bisede dhe informacioni që shumëkush mund të ketë.

EMISIONET