A duhet t'i shtrydhni të dashurit puçrat e trupit? - Ja çfarë thotë mjekja estetiste

A ju ka ndodhur që të jeni në plazh dhe në shezllonin ngjitur me tuajin të keni një çift të rinjsh, ku goca pa pikën e problemit nis e shtrydh puçrat e të dashurit.

A është normale?

Mjekja estetiste Anisa Begaj në një intervistë për “Ditë e Re” e thotë me plot gojën se nuk duhet bërë. Jo vetëm qw nuk është një gjë e hijshme por dhe as e shëndetshme.

Shikoni videon lart. 

 

EMISIONET