3 muaj larg njëri-tjetrit, Çiljeta dhe Alban Hoxha shkëmbejnë puthje pasionante

3 muaj larg njëri-tjetrit, Çiljeta dhe Alban Hoxha

Mbrëmjen e djeshme ishte nata finale e spektaklit televiziv "Ferma Vip" dhe malli i fermerëve për familjarët është shumë i madh pas 3 muajsh izolim.

Çiljeta gjatë qëndrimit të saj është takuar më nënën dhe dy djemtë, ndërsa mungesën dhe mallin për partnerin e saj Alban Hoxha e ka shprehur çdo moment.

Teksa në spektaklin e finales së madhe finalistët po hynin një nga një, Çiljeta iu hodh në krah Albanit, sapo e pa.

Takimi i tyre ishte super emicionues.

EMISIONET