“Seks për të arritur finalen mund të bëjë Ilnisa”/ Sara: Ka qenë personi i parë që është futur në krevatin e dikujt

“Seks për të arritur finalen mund të bëjë

Gjatë ditës së sotme banorët duhet ti kthenin përgjigje disa pyetjeve të shfaqura në ekranin e madh.

Pyetjes se kush mendoni se ka më shumë gjasa për të bërë seks në “Big Brother” Sara i është përgjigjur duke thënë emrin e Ilnisës dhe e ka  argumentuar mendimin e saj kështu:

“Person i parë i cili është futur në krevatin e dikujt duke mos pyetur për situatën jashtë dhe sesi po dukej jashtë, që është aluduar edhe nga banorët e tjerë që mund të bëj seks qoftë edhe për të shkuar në finale mendoj se është Ilnisa. Ndërsa dashuri mendoj se mund të jemi unë dhe Bardhi”

“Hajde mendje hajde”, u pergjigj Ilnisa.

 

EMISIONET