Pesë ndërtime kioska të ndërtuara në një tokë shtetërore në Ksamil u shembën pas denoncimit në media nga një banor i zonës! Ato ishin shfaqur aty pak ditë më parë, ndërsa nën zë flitej se do të tentohej legalizimi duke shfrytëzuar periudhën e fushatës!

Kristo Papa, një qytetar nga Ksamili denoncon dhënien e një leje ndërtimi të paprecedent nga ana e Bashkisë Sarandë.

Dhe u vërtetua pse skrepi po gërmonte dhe po bënte sheshim në rruge në pjesën perëndimore të oborrit tim. U vërtetua se me këtë rrugë ata kishin plan të rrëmbenin një tokë më të madhe  dhe të vendosin baraka në formë shtëpie”

Punonjës të IMT-së Sarandë kanë shoqëruar ndërtimin e murit në oborrin e Kristo Papës, ndërsa  AI pretendon se denoncimi i tij në polici nuk është marrë parasysh.

Vëtëm dy ditë pas ndërtimit të murit, në tokën shtetërore pak metër më poshtë janë ngrutur kioska njëra pas tjetrës në mënyrë të dyshimtë.

Vetëm pas denocimit në media, institicionet reaguan, duke shembur kioskat në tokën shtetërore