Nëse nuk arritët ta gjenit dot, ne e kemi përgjigjen për ju:

Gruaja e 3-të në foto ka nevojë urgjente për t’u vizituar pasi këmbët e fryra dhe të skuqura janë një tregues i sëmundjeve serioze, veçanërisht me zemrën.