Kur Korça vishet me të bardha

Në qarkun e Korçës trashësira e dëborës arrin 20 centimetra, dhe temperaturat kanë rënë ndjeshëm. Ndërkohë bora dhe bardhësia e saj i jep qytetit një pamje fantastike.

Foto: Olsi Hajdini

FOTOGALERI TJERA

Rreth e rrotull Rozafatit

04/03/2021 - 08:48

Marsi i luleve

01/03/2021 - 12:11

Vaksinohen personalitetet

21/02/2021 - 15:08
Kosova voton për të ardhmen
14/02/2021 - 18:45