Vëllezërit shqiptarë akrobatë lënë me gojë hapur jurinë amerikane

Vëllezërit shqiptarë akrobatë lënë me gojë

Dy vëllezër shqiptarë kanë performuar para jurisë së America Got talent dhe impakti tek juria dhe publiku ka qenë i pabesueshëm.

Akrobatët Arnold dhe Artan Balla, 20 dhe 25 vjeç, realizuan me sukses performancën e tyre në skenën e America’s Got Talent.

KETU LAJMET MINUTE PAS MINUTE

E gjithë performanca e tyre u shoqërua nga emocione dhe frikë, me numrat fantastikë që talentët shqiptarë dhuruan për publikun ndërkombëtar.

Vëllezërit shqiptarë akrobatë lënë me gojë

Juria e përbërë nga Simon Cowell, Heidi Klum dhe Sofia Vergara u surprizuan dhe dhanë komentet më pozitive për shqiptarët finalizuar kjo me "PO-në" e jurisë për të vazhduar garën.

Ndiqni performancen e tyre

EMISIONET