Pikëpyetjet e së ardhmes, Angjeli dhe Civici prezantojnë librin “Kriza e tretë”

Dy profesorët e njohur, ekspertët e ekonomisë, Akademik, Prof.Dr, Anastas Angjeli dhe Akademik Prof.Dr, Adrian Civici, promovuan Librin “Kriza e tretë”.

Në nje ceremoni me të ftuar personalitete të njohur libri u vlerësua për përgjigjet që i jep një sërë pikpyetjesh për atë që na pret në të ardhmen.

"Në libër marrin përgjigje shumë pyetje që sot mund të diskutohen me njëri-tjetrin, si pse po rriten çmimet e produkteve ushqimore, produktet e shportës, të lëndëve të para, produktet e drithërave të bukës."

Ministrja e Financave, Delina Ibrahimaj dhe Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Genc Sejko, vlerësuan librin.

Ky libër i tretë, në serinë prej tre vëllimesh, i dedikohet pikërisht, ndjekjes ditë pas dite e javë pas jave problematikës së kësaj “krize të tretë” që po përballojmë.

Pikëpyetjet e së ardhmes, Angjeli dhe Civici prezantojnë librinPikëpyetjet e së ardhmes, Angjeli dhe Civici prezantojnë librin

EMISIONET