“Old Timer & Retro Fest 22" në Durrës, makinat e epokës tërheqin kuriozitetin e turistëve buzë detit

Durrësi ishte ndalesa e radhës e makinave të epokës që i janë bashkuar mataronës kulturore të nisur të Prizren që do të mbyllet në Fier. Mjetet e vjetra dhe disa unikale, tërhoqën vëmëndjen e pushuesve.

Janë të vjetra dhe disa unikale.

Pas Prizrenit, “OldTimer & Retro Fest 2022" mbërriti në Durrës.

KETU LAJMET MINUTE PAS MINUTE

Makinat e epokës u u parkuan buzë detit në shëtitoren "Taulantia".

dhjetra mjete të koleksionistëve edhe nga Hungaria, Sllovenia, Mali i Zi, Serbia e Maqedonia e Veriut.

Eventi ngjalli interesin e shumë qytetarëve durrsakë por edhe turistëve të cilët në këtë periudhë të vitit frekuentojnë masivisht qytetin bregdetar.

Panë nga afër koleksionin e makinave të viteve  dhe markave të ndryshme Një atmosferë ndryshe në shëtitoren më të frekuentuar të qytetit.

Ky udhëtim i përvitshëm sipas organizatorëve ka për qëllim të promovojë jo vetëm mjetet historike, elementët e kulturës e muzikës, por edhe lidhjen e ngushtë midis vendeve, përmes pasionit për koleksionimin.

Fieri do të jetë ndalesa e radhës.

EMISIONET