Mona Lisa: Burri i veshur si plakë hedh tortë në pikturën e da Vinçit

Mona Lisa: Burri i veshur si plakë hedh tortë në pikturën e

Një burrë i maskuar si një grua e moshuar në një karrige me rrota ka hedhur tortë në pikturën e Mona Lisa, në pikturën e famshme të Leonardo da Vinçit në Luvrin në Paris.

Autori, i veshur me paruke dhe i lyer me buzëkuq, u bëri thirrje njerëzve që të "mendonin për Tokën" ndërsa po largoheshin nga vendi i ngjarjes.

Incidenti i së dielës u përshkrua nga dëshmitarët si "befasues"./BBC/

EMISIONET