Meta vlerëson me Dekoratën e lartë "Nderi i Kombit" artistin e mirënjohur Ilir Kërni

Meta vlerëson me Dekoratën e lartë "Nderi i Kombit"

Presidenti Ilir Meta vlerësoi me Dekoratën e lartë "Nderi i Kombit" artistin e  mirënjohur shqiptar me famë ndërkombëtare, Ilir Kerni.

Ceremonia solemne u mbajt në kopshtin e Presidencës.

Ilir Kerni ka mbajtur edhe detyrën e drejtorit të Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit.

EMISIONET