Lamtumirë “Dome”, aktori Enver Hyseni përcillet me homazhe tek “Migjeni”

Me Homazhe në Teatrin Migjeni, në Shkodër, iu dha lamtumira aktorit Enver Hyseni, i ndarë nga Jeta në Moshën 71 vjeçare.

Monodrama “Dome” ku tregoi jetën e tij ishte hera e fundit që Enver Hyseni mori duartrokitjet e publikut në skenën.

Familjarët, miq, kolegë dhe artdashës i dhanë lamtumirën e fundit aktorit të ndarë nga jeta në moshën 71-vjecare pas një sëmundje të rëndë.

Në Teatrin Migjeni të Shkodrës, ku për 41 vite dhuroi emocione, këtë të diel kishte hidhërim.

Aktor i brezit të artë, “shembull” për më të rinjtë.

Enver Hyseni nisi punën në Teatrin “Migjeni” të Shkodrës në vitin 1975, derisa doli në pension ne vitin 2016.

Lamtumirë “Dome”, aktori Enver Hyseni përcillet me homazhe
Enver Hyseni

EMISIONET