Jo vetëm deti, zbuloni Sarandën e historisë dhe kulturës, legjenda pas Manastirit të 40 shenjtorëve

Saranda nuk ofron vetëm detin. Ora Verore ju shpalos një tjetër anë të kryeqytetit bregdetar, vlerat historike dhe kulturore të saj.

Të gjitha këto do të mund ti gjeni duke vizituar Muzeun e Traditës, atë të Arkeologjisë dhe Galerinë e Arteve në Sarandë.

Zbuloni më shumë nga reportazhi i përgatitur me shumë dashuri nga moderatorja e emisionit Feride Kuqi.

EMISIONET