Jazz në tre qytete, në Festivalin që mbahet në datat 8-11 shtator interpretojnë 10 grupe të huaja

Muzikë Jazz në tre qytete. Festivali që nis nga Fieri do të ndalojë në datat 9, 10 dhe 11 shtator në Tiranë e Shkodër.

Në edicionin e 11, krahas artistëve shqiptarë do të interpretojnë edhe 10 grupe të huaja.

"Këtë edicion marrin pjesë artistë dhe jazz band  nga Izraeli, Franca, Austria, Shqipëria, Hungaria, Sllovenia."

Organizatorët tregojnë risitë e këtij viti.

Një ndër to është krijimi i një bande me artistë të rinj.

Në Shqipëri ky është një nga festivalet më të vjetra të kësaj rryme muzikore.

EMISIONET