E pabesueshme! 45 mijë letra kundra Ismail Kadaresë nga shqiptarët që të mos marrë NOBEL!

E pabesueshme! 45 mijë letra kundra Ismail Kadaresë nga

"E tmerrshme, lemeritëse më shumë se  çmënduri kombëtare, sipas Roland Qafokut, kundër Këtij njeriu ( në fakt gjeniu) paskan vajtur në Suedi 45000( dyzetëepesëmijë) letra!!"- shkruan artisti i njohur Mevlan Shanaj.

E pabesueshme! 45 mijë letra kundra Ismail Kadaresë nga

E tmerrshme kur e mendon se si munden të shkruajnë kundër një shkrimtari të madh që do ti bënte nder çdo shqiptari nëse Ismail Kadare do të merrte çmimin e madh NOBEL në letërsi.

Shpirtkëqinjë dhe ziliqarë. Por kjo është e vertetë e dhimbshme për një popull me 3 milionë e kusur shqiptarë që turren duke nisur letra në Suedi kundër shkrimtarit të tyre.

E pabesueshme! 45 mijë letra kundra Ismail Kadaresë nga

EMISIONET