Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi ka pritur në një takim ambasadorin e ri të OSBE në vendin tonë, Vincenzo Del Monaco.

Në një postim të sajin në Facebook, Kryemadhi shprehet se, gjatë takimit është diskutuar mbi procesin zgjedhir të 25 prillit dhe sfidat e Shqipërisë.

Kryemadhi: “Kënaqësi të prisja sot në takim Ambasadorin Vincenzo Del Monaco, Kryetar i Prezencës së OSBE-së në Shqipëri.

Shkëmbyem mendime mbi procesin zgjedhor të 25 prillit dhe sfidat e Shqipërisë. Prezenca e OSBE ka një sfidë të madhe perpara, përsa i takon besimit të qytetarëve tek institucioni i zgjedhjeve.

Kjo është një sfidë jo vetëm e prezencës së OSBE këtu, por për të gjithë aktorët politikë dhe sidomos e opozitës shqiptare. Në zgjedhjet e 25 prillit ne presim një nga pjesmarrjet më të mëdha, për të qenë një referendum për ndryshim cilësor të gjendjes në Shqipëri“.