Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi ka zhvilluar ditën e sotme një takim me banorë të zonës së Zall Herrit në Tiranë.

Sipas saj, Bashkia e Tiranës i ka injoruar kërkesat e banorëve të kësaj njësie, ndërsa shton se i viziton vetëm për fasadë dhe për videon e rradhës.

Kryemadhi shton se, kujdesi ndaj banorëve të Zall Herrit do të jetë ndryshimi që vjen pas 25 Prillit.

Sot isha në Zall Herr, ku së bashku me Faik Bashën pimë një kafe dhe biseduam me disa kryefamiljarë të zonës.

Bashkia Tiranë i ka injoruar kërkesat e banorëve të kësaj njësie, ndonëse i viziton për fasadë sa herë i duhet të bëjë videon e radhës. Kujdesi ndaj banorëve të Zall Herrit do të jetë ndryshimi që vjen pas 25 Prillit“, shkruan Kryemadhi në postimin e saj.