Kryetarja e Lëvizjes Socialiste për Integrim Monika Kryemadhi, shprehet se Rilindja nuk do t;ia dijë për njerëzit dhe nevojat e tyre.

Kryemadhi thotë se qëllimi i saj është vetëm karrigia e pushtetit.

Sipas Kryemadhit, kjo situatë do të përfundojë më 25 prill.

”Rilindja nuk do t’ja dijë as si jetojnë dhe as çfarë nevojash kanë njerëzit. Qëllimi i saj është vetëm karrigia e pushtetit. Kjo përfundon në 25 prill 2021”, shkruan kryetarja e LSI në Facebook.