Krujë, organizoi dasmë, gjobitet me 1 mln lekë dhe i mbyllet lokali për 6 muaj

Krujë, organizoi dasmë, gjobitet me 1 mln lekë dhe i mbyllet

Policia e Qarkut Durrës ka ndëshkuar me masë administrative 1 milion lekë administratorin e një lokali dhe mbyllje të aktivitetit për një periudhë 6-mujore.

Ai u konstatua se organizonte ceremoni martesore në mënyrë të përsëritur, në kundërshtim me Aktin Normativ.

“Strukturat e Drejtorisë Vendore të Policisë Durrës, në vijim të kontrolleve të ushtruara në subjekte të ndryshme, me qëllim parandalimin e përhapjes së COVID-19, kanë evidentuar në fshatin Verjon, Nikël, Fushë - Krujë, një lokal që organizonte ceremoni martesore në kundërshtim me Aktin Normativ, në mënyrë të përsëritur. Për këtë subjekt me administrator shtetasin D. Ç., shërbimet e Policisë kanë vendosur masë administrative 1.000.000 lekë dhe mbyllje të aktivitetit për një periudhë 6-mujore.” – njofton policia.

Policia e Durrësit apelon për të gjithë administratorët e subjekteve që ushtrojnë aktivitet, të respektojnë me rigorozitet protokollet e sigurisë dhe masat kufizuese, me qëllim parandalimin e përhapjes së COVID-19.

EMISIONET