Kosova voton për të ardhmen

Gati 1 milion e 800 mijë qytetarë të Kosovës me të drejtë vote caktojnë sot fatin e parlamentit dhe qeverinë e re. Ata do të zgjedhin  120 deputetët që do i përfaqësojnë në parlament për katër vitet e ardhshme.

Deri në orën 15:00 sipas KQZ në Kosovë, kanë votuar 32.38 % e popullsisë.

Zgjedhjet e kaluara u mbajtën në vitin 2019 ndërsa të sotmet vijnë pas një krize politike dhe kushtetuese disamujore.

FOTO NGA LSA

FOTOGALERI TJERA

Vaksinohen personalitetet

21/02/2021 - 15:08
Plazh në shkurt, në Qerret
06/02/2021 - 11:32