Na kontaktoni

Televizioni Ora News vlerësohet si ekrani lider në tregun e medias informative me një eksperiencë dhe kontribut të vyer në shërbim të shqiptarëve.

Ora News është pjesë e rëndësishme e investimeve në fushën mediatike të “Yldon Media Group” e themeluar nga z.Ylli Ndroqi

Informacioni i shpejtë, me standarde dhe integritet profesional transmetohet në valët e televizionit dhe publikohet në faqen zyrtarewww.oranews.tv, që është kthyer në pikë referimi për lajmin e besueshëm dhe të saktë. Pamjet nga ngjarjet më të rëndësishme dhe intervista ekskluzive, reportazhe me histori njerëzore dhe hulumtime profesionale përcillen të përditësuara në ekranin e Ora News si dhe në website.

Përveç live stream, live youtube dhe në Facebook, publiku mund ta ndjekë Ora News edhe përmes aplikacionit RTV Ora News

Te dhenat fiskale

"CHANNEL ONE"
Ish Kinostudio
Tirana, Albania
NIPT: K12412002L
E-mail:info@oranews.tv
Phone: +355 42 34 7577

Adresa

Rruga “Aleksander Moisiu”
Ish Kinostudio Nr 76,
Tirana, Albania

Recepsioni

E-mail: info@oranews.tv
Tel: +355 4 2 34 7577

Marketing

E-mail: marketing@oranews.tv
Mobile: +355 69 4000 585

Burimet njerezore

E-mail: burimetnjerezore@oranews.tv Mobile: 069 600 70 23

Webmaster

E-mail: webmaster@oranews.tv

Redaksia online

E-mail: info@oranews.tv

Redaksia e TV Ora news

E-mail: redaksiaora@gmail.com
Mobile: 06940 31600

Raportime apo ankesa

E-mail: info@oranews.tv
Mobile: 069 600 70 23

Drejtuesit e departamenteve

Drejtore e Përgjithshme

Mariam Ndroqi
E-mail: info@oranews.tv

Drejtor i Informacionit

Brahim Shima
E-mail: brahimshima@oranews.tv

Drejtore e Redaksisë online

Suela Gera (Alliu)
E-mail: suelagera@oranews.tv

Drejtore e Marketingut

E-mail: marketing@oranews.tv

Drejtore e Programacionit

Brisida Shehaj
E-mail: brisidashehaj@oranews.tv

Drejtore e Imazhit

Elda Shabani
E-mail: eldashabani@oranews.tv

Nese doni te kontaktoni me redaksite e emisioneve

"360 grade" nga Artur Zheji

E-mail: 360grade@oranews.tv

"Tempora" nga Sonila Meço

E-mail: tempora@oranews.tv

"Arena" nga Dritan Hila

E-mail: arena@oranews.tv

"Ekopolitike" nga Besart Kadia

E-mail: ekopolitike@oranews.tv

"BOOM"

E-mail: boom@oranews.tv

"Ju flet Moska" nga Kastriot Myftaraj

E-mail: jufletmoska@oranews.tv

Para e pasuri nga Besart Kadia

E-mail: paraepasuri@oranews.tv

"Mos i fol shoferit" nga Rudina Dembacaj

E-mail:mosifolshoferit@oranews.tv

"Why?not" nga Roza Lati

E-mail: whynot@oranews.tv

Ditë e re - Nga Arjon Muça dhe Arjola Shehu

E-mail: diteere@oranews.tv

"Glamour Zone" - Nga Ester Bylyku

E-mail: glamourzone@oranews.tv