Anëtarësia e Partisë Demokratike në Sarandë ka konfirmuar të plotë listën me 8 kandidatë të propozuar për deputetë.

Pas procesit të votimit, mësohet se më i kontestuari ndër kandidatët ka qenë zoti Ilir Nikolla, ndërsa më pak të konstestuarit kanë qenë Jolio Dine dhe Kreshnik Bozho, me 12 vota secili.

Sipas rendit zbritës në marrjen e votave:

1-Ilir Nikolla

2-Skerdilajd Sulozeqi

3-Klaudia Bajrami

4-Zana Piro

5-Irini Naci

6-Shpetim Ahmeti

7-Kreshnik Bozho

8-Jolio Dine