Në një dalje të Komitetit të Ekspertëve, është bërë me dije se në fuqi do të qëndrojë ora policore 06:00-22:00 deri në një periudhë të pacaktuar.

Ndërkohë, Mira Rakacolli tha se mësimi online i studentëve do të vazhdojë edhe për dy javë.

“Siç shihet situata e epidemisë paraqitet e qëndrueshme në një tendencë e lehtë uljeje. Akoma nuk kemi të dhëna të plota për praninë e virusit anglez në Shqipëri. Mendohet që kjo situatë e qëndrueshme është pasojë e masave të marra. Do të vazhdojë ora policore pas orës 22:00. Universiteti të vazhdojë edhe për një periudhe 2 javore online”– tha Rakcolli

Lexo edhe: Covid-19, Fico: Ja grupmoshat dhe qarqet më të prekura në Shqipëri

Lexo edhe: Vijon “ora policore”, ndalen fluturimet me Britaninë e Madhe deri më 18 janar

Lexo edhe: A duhet të vaksinohemi ne që kemi kaluar Covidin? Ja përgjigjja