Ky djalë i vogël shtrëngon ne dore pasaportën e tij ne pritje te kaloje kufirin me Greqinë.

Prindër, ju qe keni siguruar një pasaporte greke, italiane a gjermane, duke ikur natën ferrave neper male, me gomone neper det, apo te ngrire ne kamionë frigoriferike, mos lejoni qe edhe fëmijët tuaj te kenë te mjetin fat.

Mos shikoni arratinë si zgjidhjen e vetme edhe për ta.

Mos ejani ne Shqipëri te votoni për partine qe ju paguan biletën e autobusit.

Ju nuk e shisni votën për 20 euro dhe as ua kërcënon kush vendin e punës.

Ndikoni dhe ju qe gjerat te bëhem me mire këtu, qe fëmijët tuaj te mos dergjen radhëve neper kufijtë e botes, me apo pa virus.

Ky fëmijë është dëshmia e dramës sonë të madhe të arratisë.