Ronaldo Sharka, autori dhe moderatori i “Ora Verore” ka realizuar një intervistë me Kevin Imami në Jalë, barisit i cili ndër të tjera ka treguar edhe recetën e një koktaili që për arsye shëndetësore këtë verë duhet t’a pini.