Shumë personazhe të njohur janë infektuar me Covid-19 gjatë këtyre muajve të fundit.

Ndërkohë bëhet me dije se edhe Kledi Bahiti i është bashkuar listës së personazheve të njohur të prekur nga Covid-19. Neës 31.al ka mësuar se Bahiti është infektuar familjarisht, me bashkëshorten dhe djalin e tyre të vogël, Gred.

Sipas burimeve pranë familjarëve gjendja e tyre shëndetësore është mjaft e mrë dhe ajo që thuhet ata janë infektuar me Covid në fillim të muajit janar.

Deri tani asnjë konfirmim nuk ka ardhur nga vetë Kledi apo Pejana.