Guardia di Finanza ka arrestuar në flagrancë një emigrant shqitpar me akuzën e mbjelljes e kultivimit të kanabisit.

Reparti ajror i Guardia di Finanza e Peskarës ka identifikuar buzë rrjedhjes së lumit Salinello, një plantacion marijuane.

Ekzekutimi i operacionit në rrugë tokësore ka çuar në kapjen e shqiptarit i cili po kujdesej për ujitjen e rrënjëve të kanabisit.

Janë sekeustruar 180 rrënjë kanabis në lartësi 3.6 metra e në fazë pjekjeje.

Në platancionin me marijuanë janë sekuestruar dhe një gjenerator i energjisë elektrike, një sistem ujitjeje e lëndë kimike plehërimi.

Ndaj shqiptarit ëshë lëshuar urdhri i arrestit me burg dhe është në dispozicion të autoriteteve gjyqësore të Prokurorisë së Teramos.